Garantie en retourneren

Annuleren / Garantie / Retourneren


Annuleren

Indien u uw order wilt wijzigen of annuleren dan dient u hiervoor contact met ons op te nemen middels het retourformulier wat u in uw account kan terug vinden.
Is uw order reeds onderweg? Neemt u dan de bestelling gewoon aan als deze door de postbode of transporteur word aangeboden en neem ook contact met ons middels het retourformuli. Na ontvangst van de retourzending zorgen wij voor een retourbetaling binnen 30 dagen minus de eventueel gemaakte verzendkosten als het product speciaal voor u is besteld.

Bestellingen komen automatisch te vervallen indien deze niet betaald worden.

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. Bij Goedkoopnet.nl kunt u een onbeschadigd artikel binnen 30 dagen ruilen of retourneren.

Retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dat is uiteraard mogelijk. Om uw retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen dient u de volgende stappen te doorlopen:


Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling - indien redelijkerwijs mogelijk - ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd.

Indien de reden van het retourneren aan Goedkoopnet.nl te wijten is zijn de retourkosten voor ons, anders zijn deze kosten voor u.
Bij alle terugbetalingen wordt het volledige bestelbedrag terugbetaald. Indien het probleem door Goedkoopnet.nl onstaan is of het product is kapot gegaan binnen de garantie termijn worden ook de verzendkosten geretourneerd.

Garantieperiode

Op alle producten zit 1 jaar garantie tenzij anders vermeld.
Goedkoopnet.nl garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als dat niet zo blijkt te zijn neem dan gerust contact op, wij zullen de garantie afhandeling met de fabrikant volledig verzorgen. Voor de geleverde producten geldt een garantie zoals de leveranciers deze bieden, deze gelden naast de wettelijke regelgeving omtrent garantie en conformiteit.

Er kan geen sprake zijn van garantie:


 

payment